Jahňacina na ihle

1118223931.jpg500 g jahňacieho mäsa zo stehna 100 g údeného bravčového bôčika soľ mleté čierne korenie dva strúčiky cesnaku 350 g cibuliek v sladkokyslom náleve, jednu zelenú papriku, dva rajčiaky, tymian, tri byľky rozmarínu
Mäso odblaníme, nakrájame na kocky a bôčik na plátky vo veľkosti mäsa. Soľ premiešame s korením, pridáme pretlačený cesnak a vymiešame. Mäso vložíme do misy a dôkladne premiešame s cesnakovou pastou. Cibuľky scedíme, papriku nakrájame na kocky a rajčiaky na osminky. Na kovovú ihlu striedavo napichujeme cibuľku, papriku, mäso, bôčik a rajčiak. Posypeme posekaným tymianom a rozmarínom. Ražníky rozložíme na pekáč a vo vyhriatej rúre upečieme.